Disclaimer

Een rijke pa is leuk, maar een rijke pa is ook graag duidelijk! Hier even wat zaken en voorwaarden die van toepassing zijn wanneer je gebruik maakt van deze website: https://rijkepa.nl (hierna ‘Rijke Pa’):

Rijke Pa is een blog met tips, adviezen en ervaringen over tal van financiële zaken. Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat de informatie op deze website nooit geld als ter vervanging van professioneel financieel en of juridisch advies. Iedere situatie is anders en iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.

Uiteraard streeft Rijke Pa ernaar om zoveel mogelijk juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Rijke Pa niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Ook kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website. Rijke Pa aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Regelmatig linkt Rijke Pa naar andere websites. Ondanks dat dit niet zomaar gebeurt, heeft Rijke Pa natuurlijk geen enkele invloed op deze websites en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van deze websites.

Soms gebruik ik ook zogenaamde affiliate links. Dit zijn links naar andere websites waar, als jij bijvoorbeeld een account aanmaakt, ik een kleine vergoeding krijg. Wanneer ik dergelijke links plaats, zal ik dat altijd laten weten.