De Rijke Vader Die Niet Iedereen Heeft…

…en stiekem toch graag zou willen hebben. Al is het alleen maar voor zijn advies. Met RijkePa.nl probeer ik jullie ‘rijke pa’ te zijn door te bloggen over diverse financiële onderwerpen.

Intro

Stel je eens voor: heb je liever een rijke vader of een arme vader die je tips en advies geeft over geldzaken? Lijkt me niet zo ingewikkeld toch? Maar helaas heeft niet iedereen de beschikking over een rijke pa… Met RijkePa.nl wil ik hier verandering in brengen door de rijke vader te zijn die niet iedereen heeft. Denk hierbij aan tips en informatie over beleggen, ondernemen, geld verdienen, crypto, geld besparen en nog belangrijker: hoe je geld voor jou aan het werk zet!

Het mag duidelijk zijn waar de inspiratie voor RijkePa.nl vandaan komt. Na het lezen van de bestseller ‘Rich Dad, Poor Dad‘ van Robert Kiyosaki, ontstond al snel het idee om deze kennis en informatie te delen in het Nederlands. Daarnaast deel ik graag mijn eigen kennis en ervaringen als ondernemer én als belegger. Ik ben al ruim 15 jaar ondernemer en (mede)eigenaar van een middelgroot IT-bedrijf. Mijn spaarpot heb ik belegd in aandelen en sinds 2015 investeer ik actief in crypto. In 2021 heb ik mijn eerste beleggingspand aangekocht.

Bovendien schrijf graag, vlot en schuw niet om mijn mening te delen. Het werd dus hoog tijd om eens te gaan bloggen!

Uiteraard is niets op deze website financieel advies en ben jij altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.

Naast bloggen (eenrichtingsverkeer), kun je altijd contact met me opnemen per mail, de contactpagina of via de reacties onder de posts. Ik probeer altijd om zo snel mogelijk te reageren.

Omdat ik veel (financiële) informatie deel en het soms om grote bedragen gaat, blijf ik liever anoniem en schrijf ik onder het pseudoniem Rijke Pa.

Tot snel!

Plaats een reactie